Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održan okrugli stol: „Što želimo za mlade?“

 Održan okrugli stol: „Što želimo za mlade?“

 

 

 

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana mladih u prostoru poludnevnog boravka u „narančastoj zgradi“ u Šibeniku,  Udruga mladih „Mladi u EU“ i Šibenska udruga mladih jučer su organizirale okrugli stol na temu „Što želimo za mlade?“.

Uz organizatore, predstavnike udruga „Mladi u EU“ i Š.U.M na okruglom stolu su nazočili i predstavnici Grada Šibenika: zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer i Azra Skorić, voditeljica projekta Lokalni program za mlade grada Šibenika  te mladi sa područja grada.

Zvonimira Bralić, predstavnica Š.U.M.-a zahvalila se okupljenima na dolasku i interesu za problematiku mladih, te se osvrnula  na rezultate istraživanja potreba mladih u okviru „Lokalnog programa za mlade grada Šibenika“ na kojem zajedno sa Gradom Šibenikom surađuju obje udruge. Martin Mrša, predstavnik udruge  „Mladi u EU“ koja je  nositelj na projektu Klub mladih „ENTER“,  naveo je programe i projekte koje Udruga provodi za mlade.

Nikica Penđer i Azra Skorić pohvalili su  suradnju nazočnih udruga s Gradom Šibenikom ostvarenu  kroz projekt „Lokalni program za mlade grada Šibenika“ .

Sudionici okruglog stola iznijeli su  razmišljanja i ideje s kojima se može utjecati na adekvatno odgovaranje na potrebe mladih, a na koncu su  pogledati i kratki film: 'Mreže mladih Hrvatske na temu govora mržnje'.

Okrugli stol je jedna od brojnih aktivnosti koju u sklopu jednogodišnjeg projekta Klub mladih „ENTER” provodi Udruga „Mladi u EU” u suradnji sa Šibenskom udrugom mladih, a kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

  Objavljeno: 13.08.2015, 14:02h