Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održan regionalni izbor Najljepša mama Hrvatske

Održan regionalni izbor  Najljepša mama Hrvatske

 

 

U petak, 22. veljače  u Westgate Shopping City-u održano je regionalno natjecanje izbora za Najljepšu mamu Hrvatske, vlasnice licence Maje Gnjidić Verdechia.


Ovim prvim  regionalnim izborom izabrane su predstavnice sjeverozapadne Hrvatske koje dolaze iz 4 županije, a 01. lipnja 2019.g. u Šibeniku će se natjecati 18 mama iz cijele Hrvatske za prestižnu titulu Najljepše mame Hrvatske.


U subotu, 23.veljače 2019.g. u Belom Manastiru na regionalnom natjecanju za istočnu Hrvatsku odabrano je 6 drugih finalistica.


Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske nije samo natjecanje u  ljepoti već predstavljanje majki na način da se istaknu njene vještine, hrabrost, snaga i spremnost za nove izazove. Majka je stup i oslonac obitelji, a ovim izborom iskušava sebe u novom svijetlu gdje prihvaća izazov, druženje i stvara uspomene za sebe i svoju djecu.


Podsjetimo, od 2016. godine središte ovog natjecanja je grad Šibenik.  Prve godine natjecanje je bilo organizirano pod talijanskom licencom. Već 2017.godine  Maja Gnjidić registrirala je licencu koja nosi današnji naziv. Član žirija u izboru Najljepše mame Hrvatske je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.

  Objavljeno: 25.02.2019, 08:18h