Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održan sastanak gradonačelnika s predstavnicima Savjeta mladih Grada Šibenika

Održan sastanak gradonačelnika s predstavnicima Savjeta mladih Grada Šibenika

 

 

Gradonačelnik grada Šibenika održao je sastanak s predstavnicima Savjeta mladih Grada Šibenika, koji su ovom prilikom predstavili polugodišnje izvješće o radu.

Tijekom sastanka, članovi Savjeta te djelatnici Gradske uprave koji surađuju sa Savjetom, iznijeli su gradonačelniku prijedloge usmjerene na poboljšanje kvalitete života mladih u Šibeniku. Osiguranje besplatnog javnog prijevoza za studente istaknuto je kao prioritet.

„Uvijek želimo čuti vaša mišljenja, ideje i prijedloge te želimo biti vaši partneri, jer je Grad Šibenik snažno orijentiran u smjeru mladih kroz infrastrukturu i razne projekte. To su nam potvrdila i dva primljena priznanja u zadnjih nekoliko godina. Želimo zadržati mlade ljude na kojima planiramo graditi budućnost grada. U planu su nam novi projekti i studijski programi koji će privući još veći broj mladih u Šibenik“, naznačio je gradonačelnik Burić.

Na sastanku je dogovoreno da će sve dobre ideje i savjeti izneseni od strane Savjeta mladih biti usvojeni i implementirani u budućim projektima.

Naglasio je i važnost aktivnog sudjelovanja mladih u planiranju i razvoju grada.

  Objavljeno: 17.07.2024, 12:46h

 

  JOŠ NOVOSTI IZ KATEGORIJE: