Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održan tradicionalni božićno-novogodišnji prijam

Održan tradicionalni božićno-novogodišnji prijam

 

 

U Gradskoj vijećnici održan je tradicionalni božićno-novogodišnji prijam koji za gospodarstvenike, poduzetnike, predstavnike državnih, županijskih i gradskih ustanova i poduzeća, saborske zastupnike, gradonačelnike i načelnike, predstavnike Šibenske biskupije, kulturnih institucija, udruga, medija i političkih stranaka zajednički organiziraju Grad Šibenik i Šibensko-kninska županija.


Osvrt na godinu na izmaku i čestitke u povodu nadolazećih blagdana okupljenima su uputili gradonačelnik Željko Burić, župan Goran Pauk i šibenski biskup msgr. Tomislav Rogić.


Gradonačelnik Željko Burić  ukazao je na kapitalne infrastrukturne projekte koji su na području našeg grada trenutno u tijeku, kao i one čiji se početak očekuje u narednoj godini. Uz prigodne želje u povodu nadolazećih blagdana, naglasio je kako je pred Šibenikom svijetla budućnost i razvoj kojeg se ne može zaustaviti.

 

Župan Goran Pauk pridružio se čestitkama te građanima Šibensko-kninske županije poželio uspješnu novu godinu.


Šibenski biskup msgr. Tomislav Rogić na koncu je čestitao svima Božić te građanima poželio obilje radosti, zdravlja i milosti u 2019. godini. 

  Objavljeno: 21.12.2018, 22:33h