Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održan tradicionalni domjenak djelatnika ustanova u kulturi grada Šibenika

Održan tradicionalni domjenak djelatnika ustanova u kulturi grada Šibenika

 

 

U Galeriji Matija danas je održan tradicionalni božićno-novogodišnji domjenak djelatnika ustanova u kulturi grada Šibenika. Okupljene je pozdravio gradonačelnik Željko Burić zaželjevši im mnogo uspjeha u nadolazećoj godini te čestitavši na trudu i zalaganju u godini na izmaku tijekom koje je Šibenik slavio svoju veliku obljetnicu.


„Kultura je stožer na kojem se grad bazira. Dok sam ja gradonačelnik Šibenik neće imati centar za kulturu, nego jake kulturne ustanove. Ustanove u kulturi poslale su snažnu poruku o Šibeniku te je njihov doprinos razvoju grada nemjerljiv.“, istaknuo je gradonačelnik Željko Burić.

 

Predsjednica Kulturnog vijeća Zdenka Bilušić istaknula je da je obljetnica prvog spomena Šibenika doprinijela da shvatimo značaj onoga što smo baštinili, a u isto vrijeme nas obvezuje da budemo još odgovorniji prema kulturnom nasljeđu.

 

Voditeljica Galerije sv. Krševana Antonija Modrušan istaknula je kako su kulturni djelatnici ove godine napravili sjajan posao, dok je dugogodišnji ravnatelj Muzeja grada Šibenika Gojko Lambaša zahvalio svim kulturnim ustanovama, društvima i građanima što su dali svoj doprinos u obilježavanju 950. obljetnice grada Šibenika. 

  Objavljeno: 29.12.2016, 14:20h