Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održan tradicionalni domjenak kulturnjaka

Održan tradicionalni domjenak kulturnjaka

 

 

 

Tradicionalni božićno- novogodišnji domjenak djelatnika u kulturi  u Galeriji Matija, Studio Galerije Krševan, danas je okupio brojne kulturne djelatnike te predstavnike  Grada Šibenika, Šibensko – kninske županije i lokalnih medija.

Ravnateljica Galerije Krševan Antonija Modrušan, kao predstavnica djelatnika u kulturi 2014. godinu ocijenila je bremenitom, ali na polju broja i kvalitete kulturnih programa, izuzetno uspješnom. Antonija Modrušan zahvalila se svim Šibenčanima koji cijene kulturnu djelatnost, te Gradu Šibeniku, Šibensko – kninskoj županiji i resornim ministarstvima koji kulturnim institucijama pružaju materijalnu podršku.

Gradonačelnik Željko Burić zaželio je  kulturnim djelatnicima sretnu i uspješnu 2015.godinu. „ Bez obzira na recesijska vremena, djelatnici u kulturi će uvijek dobiti ono što zaslužuju jer bez oslonca na našu kulturu i povijest, mi ne bi bili prepoznatljivi. Upravo kulturni izričaj iznikao na stoljetnoj tradiciji Šibenik čini drugačijim.“, rekao je gradonačelnik Željko Burić.

  Objavljeno: 30.12.2014, 13:27h