Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održan tradicionalni koncert „ Za njihov osmijeh“

Održan tradicionalni koncert „ Za njihov osmijeh“

 

 

Na Ljetnoj pozornici sinoć je održan humanitarni koncert „ Za njihov osmijeh“ Udruge  s intelektualnim teškoćama Šibensko- kninske županije Kamenčići, a prilozi od prodanih ulaznica bit će namijenjeni adaptaciji novih prostora Udruga u zgradi bivše tvornice TEF. Na prostoru ispred Gradske vijećnice Grada Šibenika bile su izložene i slike, nastale na jednoj od likovnih kolonija domaćih umjetnika, a čija prodaja je također humanitarnog karaktera, namijenjena za pomoć Udruzi.

Akciju je kupnjom slike  krapanjskog umjetnika Ante Bergama podržao Grad Šibenik, a krasit će upravo nove  prostore „Kamenčića“ kojima uređenje tek predstoji. Zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer sinoć je predsjednici Udruge Sonji Ninić Ševo simbolično i uručio sliku, uz želju i poziv  za što boljim odazivom ovoj humanitarnoj akciji.

„Zahvaljujem svima onima koji su večeras došli i učinili dobro djelo. Kad pružamo pomoć, srca su nam uvijek ispunjena, a osobito kad pomažemo djeci i onima koji su zaista ovisni o našoj pomoći.“, rekao je zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer.

Voditelji sinoćnjeg  programa bili su Leon Lučev i Ranko Ćuća, a u glazbenom dijelu programu nastupili su Antonio David Perina, Sara Škugor, Katarina Vučetić i Marjan Slavica, uz klapu Stina KUD Koralj i Plesnu skupinu OŠ Jurja Šižgorića, koji su i otvorili zabavni dio večeri.

  Objavljeno: 04.07.2016, 12:11h