Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održana 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Šibenika

Održana 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Šibenika

 

 

Na 9. sjednici Gradskog vijeća Grada Šibenika, održanoj 5. lipnja 2014., usvojen je  Prijedlog odluke o utvrđivanju postupka za odabir teksta i glazbe svečane pjesme Grada Šibenika.

Nakon provedene javne rasprave o Prijedlogu Generalnog  urbanističkog plana grada Šibenika, konačni prijedlog odluke o donošenju VI ciljanih izmjena i dopuna GUP-a našao se na Dnevnom redu Gradskog vijeća, te je i usvojen.

Većinom glasova vijećnika usvojen je i Prijedlog odluke o izmjeni i dopuni Odluke o izradi Urbanističkog plana uređenja uvala Vrnaža. Detaljni  urbanistički plan luke nautičkog turizma i sportske luke Vrnaža u Šibeniku stavljen je izvan snage.

Nakon što je Gradsko vijeće prihvatilo Prijedlog odluke o osnivanju Gradskog savjeta mladih Grada Šibenika, pokrenut je i postupak  izbora članova Savjeta mladih Grada Šibenika.

Na dnevnom redu 9. sjednice Gradskog vijeća našao se i prijedlog zaključka o ukidanju statusa  javnog dobra; nerazvrstana cesta, odvojak ulice Ive Družića u Šibeniku više nije u funkciji javnog dobra već u naravi predstavlja neuređeno građevinsko zemljište.

Gradski vijećnici primili su na znanje Godišnje izvješće o stanju društva i Financijsko izvješće Gradske čistoće d.o.o. Šibenik za 2013. godinu, kao i o Prijedlog zaključka o primanju na znanje Izvješća o poslovanju i financijskog izvješća Čempresa d.o.o. Šibenik za 2013. godinu.

Ulica „Iznad Lokve I“ preimenovana je u „Ulicu Dragana Renje“ u naselju Vrpolje, te ulica „Put Raića u ulicu „Put Rajića“u naselju Raslina.

Gradsko vijeće donijelo je Odluku kojom se Mladenka Jerkov razrješuje dužnosti ravnatelja Gradskih vrtića Šibenik s danom 7. srpnja 2014. godine, zbog isteka mandata na koji je imenovana, dok se za v.d. imenuje Maja Gulin , VŠS odgojiteljica, s danom 8. srpnja 2014. godine, do imenovanja novog ravnatelja temeljem javnog natječaja, a najduže do godinu dana.

  Objavljeno: 05.06.2014, 12:59h