Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održana edukacija o pitanjima sukoba interesa i podnošenja izvješća o imovinskom stanju

Održana edukacija o pitanjima sukoba interesa i podnošenja izvješća o imovinskom stanju

 

 

Gradonačelnik Željko Burić  i tajnica Grada Diana Dulibić sudjelovali su danas na edukaciji  dužnosnika  Šibensko – kninske županije na temu sukoba interesa i podnošenje izvješća o imovinskom statusu.

U Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića dužnosnicima se obratila predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković.

„Provođenje edukacije o pitanjima  sukoba interesa nije samo obveza, već i prilika za razgovor kako bolje urediti društvo na dobrobit građana.“, kazala je  predsjednica Orešković.

„Država ima pravni okvir, ali kazneni dio sam po sebi nije dovoljan, treba obavljati i preventivne radnje koje će utjecati na izgradnju javne svijesti.“, rekao je u svom današnjem obraćanju župan Goran Pauk.

Edukacija obuhvaća teme: svrha podnošenja izvješća o imovinskom statusu i postupak provjere podataka, uputa o ispunjavanju obrasca izvješća te tumačenje odredbi zakona,  a prezentirali su ih tajnica Povjerenstva Majda Uzelac i Davorin Ivanjek, član Povjerenstva koje odlučuje o sukobu interesa.

  Objavljeno: 29.10.2014, 13:49h