Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održana godišnja produkcija plesne škole „ Na krilima vjetra“

Održana godišnja produkcija plesne škole „ Na krilima vjetra“

 

 

Učenice Osnovne škole za balet i suvremeni ples pri OŠ Jurja Dalmatinca ovogodišnjom produkcijom „Na krilima vjetra“ još jednom su oduševile šibensku publiku.

Uz šibenske mlade plesačice, u prepunom Hrvatskom narodnom kazalištu nastupile su i gošće iz UPŠ Silvije Hercigonja iz Zagreba i učenice Plesnog odjela GŠ Blagoje Bersa iz Zadra.

„ Kraj školske godine uvijek nama donosi osobito zadovoljstvo kada i mi iz škole i vi roditelji i članovi obitelji imate mogućnost vidjeti uspjehe koje su postigla vaša djeca. Ponosni smo na njih jer uz redovno obrazovanje treba puno odricanja da bi se došlo do rezultata. Čestitam i zahvaljujem svima skupa na izvrsnoj suradnji“, poručio je ravnatelj škole Natko Duvnjak.

U ime Grada Šibenika publici se obratio i zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.

„ Ovo je 11 godina djelovanja OŠ za balet i suvremeni ples u Šibeniku i naše učenice danas postižu itekako zapažene rezultate na državnoj razini.  Definitivno su stvoreni temelji za daljnji razvoj škole, a Grad Šibenik za tu namjenu planira parcelu na vrlo atraktivnoj lokaciji nove gradske četvrti Batižele“, kazao je Mileta.

Danas u poslijepodnevnim satima održava se audicija za upis u prvi razred osnovne plesne škole, a prijaviti se mogu djeca sa navršenih 8 godina i starija. Audicija će se održati u plesnoj dvorani OŠ za balet i suvremeni ples pri OŠ Jurja Dalmatinca  s počekom u 19,30 h.

  Objavljeno: 07.06.2023, 12:08h