Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održana obuka članova Savjeta mladih grada Šibenika

Održana obuka članova Savjeta mladih grada Šibenika

 

 

U subotu 11. studenog 2017. godine u Gradskoj knjižnici ”Juraj Šižgorić” članovi Savjeta mladih grada Šibenika zajedno s ostalim zainteresiranim građanima sudjelovali su na treningu Udruge gradova u Republici Hrvatskoj.

Obuka je bila namijenjena županijskim, gradskim i općinskim savjetima mladih, ali i predstavnicima izvršne i predstavničke vlasti, upravnim tijelima, službama, udrugama mladih i za mlade te zainteresiranoj javnosti.


Cilj obuke je informiranje mladih o samom djelokrugu rada savjeta mladih, načinu rada savjeta te mogućnostima mladih da unaprijede svoj položaj u JLP(R)S davanjem mišljenja, prijedloga i preporuka o pitanjima i temama koja su od interesa za mlade kroz jačanje koherentnosti odnosa savjeta mladih s predstavničkim i izvršnim tijelima.

Program treninga sastojao se od tri modula – Sustav lokalne i područne (regionalne) samouprave, Zakon osavjetima mladih te Odnosi izvršnih čelnika, predstavničkih tijela i savjeta mladih. Trening je vodio Mario Žuliček, predstavnik Udruge gradova u RH.

  Objavljeno: 15.11.2017, 09:54h