Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održana početna konferencija projekta "Zaželi bolji život"

Održana početna konferencija projekta "Zaželi bolji život"

 

 

Danas je u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić održana početna konferencija projekta  ˝Zaželi bolji život˝ kojeg provodi Udruga umirovljenika Krešimirova grada u partnerstvu s Gradom Šibenikom, Centrom za socijalnu skrb Šibenik te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Na početku konferencije okupljenima se prigodni riječima obratio zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

˝Drago nam je što se i dalje organizacije civilnog društva, ovog puta Udruga umirovljenika, sve češće javljaju na nacionalne i europske natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu raznih programa. Grad Šibenik im stoji na raspolaganju te ih potiče da to čine i dalje. Čestitam vam na dodijeljenim sredstvima te vam želim uspješnu provedbu projekta.“, poručio je Rakić.

Projektom će se omogućiti osposobljavanje  za rad i zaposlenje 20 nezaposlenih žena,  a  krajnjim korisnicima pružanje usluga pomoći u obavljanju svakodnevnih aktivnosti koje su im otežane zbog nepovoljnog položaja.

Vrijednost projekta je 1,847.750.00 kuna od kojih se 85 posto sufinancira sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a 15 posto iz nacionalnog fonda.

  Objavljeno: 19.10.2020, 13:08h