Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održana posljednja konferencija projekta „Shaping the Future Education in Tourism“

Održana posljednja konferencija projekta „Shaping the Future Education in Tourism“

 

 

U Gradskoj vijećnici u Šibeniku danas je održana posljednja konferencija projekta „Shaping the Future Education in Tourism“ kojem se Veleučilište u Šibeniku pridružilo u sklopu programa Erasmus+.

 

Na konferenciji su predstavljeni  dosadašnji rezultati projekta, a okupljenima su se uvodnim riječima obratili zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta i dekan  Veleučilišta u Šibeniku,Ivan Malenica.

 

„Ova međunarodna suradnja donijela je novo i proširila postojeće znanje te je dokaz da se Veleučilište u Šibeniku može nositi s ostalim veleučilištima u Hrvatskoj“.  – kazao je ovom prilikom zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta uputivši čestitke dekanu i svim suradnicima na projektu.

 

Lokalna koordinatorica projekta , Ivana Kardum Goleš naglasila je da je ideja ovog projekta bila osposobljavanje studenata kako bi mogli naučiti raditi u turizmu.

 

Projekt „Shaping the Future Education in Tourism“ koji naglasak stavlja na aktivaciju potencijala u turizmu kao pokretačke osnove za sve nacionalne ekonomije započeo je 2016. godine, a njegova provedba trajala je 30 mjeseci.

Ukupna vrijednost ovog projekta je 190 tisuća eura.

  Objavljeno: 26.02.2019, 12:44h