Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održana prezentacija kataloga stanova iz Programa POS-a

Održana prezentacija kataloga stanova iz Programa POS-a

 

 

 U Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ danas se održava prezentacija kataloga stanova iz Programa POS-a na lokaciji Šubićevac. Prezentaciju održava Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) te predstavnici šest poslovnih banaka koji su zainteresiranim kandidatima na listi za kupnju stanova POS-a prezentirali svoje ponude kreditiranja.

 

Zamjenik direktora APN-a Krešimir Žunić uvodno se zahvalio Gradu Šibeniku na kooperativnosti pri realizaciji izgradnje stanova na lokaciji Šubićevac, a potom se u prezentaciji osvrnuo na sve detalje koje bi mogle zanimati buduće kupce stanova POS-a.  

 

Podsjetimo, na lokaciji Šubićevac grade se dvije višestambene građevine s ukupno 148 stanova i garažno-parkirnim mjestima. Prema predugovoru, koji će kupci potpisati s APN-om i bankom za koju se odluče, cijena kvadrata stana iznosit će 1.046 eura.

U prvoj građevini sa 94 stana bit će 71 dvosoban stan, šest dvoiposobnih stanova i 17 trosobnih stanova. U drugoj zgradi predviđena su 24 jednoiposobna stana, šest dvoiposobnih stanova, 21 trosoban i tri troiposobna stana.

 

Prezentacija se održava u dva termina-  s početkom u 11 sati za prvu grupu kandidata , te u 14 sati za drugu grupu kandidata.

  Objavljeno: 08.06.2017, 12:23h