Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održana šesta radionica u sklopu projekta „Doprinos tripartitnom socijalnom dijalogu – Perspektive tržišta rada“

Održana šesta radionica u sklopu projekta „Doprinos tripartitnom socijalnom dijalogu – Perspektive tržišta rada“

 

 

U  Šibeniku, u srijedu 10. srpnja 2019. održana je šesta od planiranih sedam radionica usmjerenih na jačanje kompetencija nezaposlenih osoba u sklopu pilot programa na projektu „Doprinos tripartitnom socijalnom dijalogu – Perspektive tržišta rada“.

Matica hrvatskih sindikata provodi projekt u okviru Europskog socijalnog fonda (ESF), poziva „Jačanje socijalnog dijaloga – faza III”, a Grad Šibenik sudjeluje kao partner na projektu. Radionica je održana na temu „Životopis i motivacijsko pismo“. Cilj radionice bio je educirati sudionike kako se što bolje i učinkovitije predstaviti potencijalnom poslodavcu putem životopisa i motivacijskog pisma.


To su alati kojima si osoba omogućava izlazak na tržište rada. Također, oblik su predstavljanja koji označava jednu od ključnih stavki u procesu zapošljavanja. Sudionici su se na praktičnom primjeru upoznali sa strukturom kvalitetnog životopisa te s elementima koje treba sadržavati. Objašnjena je razlika između životopisa i motivacijskog pisma, a kroz vježbu sa sudionicima, prezentirano je na koji način je potrebno prilagoditi motivacijsko pismo pojedinom oglasu poslodavca za radno mjesto.

  Objavljeno: 15.07.2019, 11:06h