Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održana svečana sjednica Županijske skupštine

Održana svečana sjednica Županijske skupštine

 

 

U povodu obilježavanja Dana Šibensko-kninske županije danas je u šibenskom kazalištu održana svečana sjednica Županijske skupštine. Svečanoj sjednici nazočili su savjetnik Predsjednice RH Vladimir Lončarević, ministar uprave Lovro Kuščević, državni tajnici Ivica Poljičak, Ivan Vukić i Josipa Rimac, zastupnica Hrvatskog sabora Branka Juričev Martinčev, gradonačelnik grada Šibenika Željko Burić sa zamjenicima, ostali gradonačelnici i načelnici s područja Šibensko-kninske županije, šibenski biskup monsg. Tomislav Rogić uz domaćine predsjednika Županijske skupštine Nediljka Dujića i župana Gorana Pauka.

 

Svečanoj sjednici nazočili su i brojni predstavnici regionalne i lokalne samouprave te direktori i ravnatelji gradskih i županijskih poduzeća i ustanova. 

 

Nakon prigodnih govora uzvanika i domaćina današnje svečanosti, uručena su priznanja zaslužnim pojedincima i ustanovama. Nagrada Šibensko-kninske županije dodijeljena je šibenskoj Gimnaziji Antuna Vrančića, a Grb županije Gradskom društvu Crvenog križa Knin i Lions klubu Šibenik.

 

U povodu Dana županije, kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj jutros su položeni vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve koji su položili svoje živote za slobodu i neovisnost Republike Hrvatske.  

  Objavljeno: 17.05.2019, 14:46h