Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održana treća radionica u sklopu projekta „Doprinos tripartitnom socijalnom dijalogu – Perspektive tržišta rada“

Održana treća radionica u sklopu projekta „Doprinos tripartitnom socijalnom dijalogu – Perspektive tržišta rada“

 

 

U četvrtak 23. svibnja 2019., u Šibeniku održana je treća radionica pilot programa u okviru EU projekta Matice hrvatskih sindikata „Doprinos tripartitnom socijalnom dijalogu“ na temu „Timski rad i proaktivnost“. Grad Šibenik sudjeluje kao partner Matici hrvatskih sindikata na projektu.

 

Radionica je bila namijenjena nezaposlenim osobama koje se kroz provedbu pilot programa nastoji učinkovito aktivirati na tržište rada.

 

Cilj radionice bio je upoznati sudionike s timskim radom i njegovim načelima, prihvaćanju odgovornosti, podjeli zasluga i definiranjem aktivnosti članova tima. Poseban naglasak stavljen je na komunikacijske vještine jer upravo te vještine pridonose izgradnji kvalitetnih međuljudskih odnosa u timu. Sudionici su također upoznati s pojmom i značenjem proaktivnosti. Na radionici, sudionici su prolazili praktične vježbe u kojima su morali postaviti jasne ciljeve i objasniti kako bi radili na njihovom ostvarenju.

 

Projekt „Doprinos tripartitnom socijalnom dijalogu – Perspektive tržišta rada“ započeo je 27. rujna 2018. godine s provedbenim razdobljem u trajanju od 18 kalendarskih mjeseci do 27. ožujka 2020. godine. Ukupna vrijednost Projekta iznosi 1.023.793,98 kuna, a provodi se u sklopu Europskog socijalnog fonda. 

  Objavljeno: 28.05.2019, 08:55h