Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Održano regionalno natjecanje za izbor Najljepša mama Hrvatske

Održano regionalno natjecanje za izbor Najljepša mama Hrvatske

 

 

Proteklog vikenda u Osijeku je održano prvo regionalno natjecanje za izbor Najljepše mame Hrvatske.

 

Šest najbolje ocijenjenih iz svakog regionalnog natjecanja odlaze u Šibenik te će se boriti za prestižnu titulu u finalu 1. rujna 2018. godine. Kao članovi žirija, na natjecanju u Osijeku su nazočili zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta i direktor Turističke zajednice Dino Karađole.

 

Na regionalnom natjecanju u Osijeku predstavile su se majke koje svojim izgledom, vještinom i šarmom prezentiraju ljepotu i  bogatstvo njihove uloge u obitelji i društvu.

 

Šest natjecateljica koje su prošle u finale izbora su: Klara Bošnjak, Ivana Štengl, Daliborka Lesar, Ankica Biondić, Ines Novak i Mirjana Jeman Galeković.  Organizacija izbora za Najljepšu mamu Hrvatske, uručila je i donaciju u vidu potrebitog pribora za djecu na pedijatrijskom odjelu KBC Osijek, Ani Sanseović.

 

Natjecanje Najljepša mama Hrvatske pokrenula je Šibenčanka s adresom u Italiji Maja Gnjidić, a osim izbora ljepote, manifestacija ima za cilj promidžbu turizma, krajolika, kulture, običaja i tradicije pa je pokrenut i gastronomski projekt pod nazivom Food, art & wine.

  Objavljeno: 14.05.2018, 12:11h