Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Okrenite na Kanal 4, stiže Jan Kinčl

Okrenite na Kanal 4, stiže Jan Kinčl

 

 

I ovog tjedna ispraćamo sunce nad gradom. Posljednja u nizu glazbenih večeri Kanala 4 u četvrtak, 29. kolovoza, na Tvrđavi Barone ugostit će zagrebačkog DJ-a Jana Kinčla.

Jedno od najistaknutijih imena domaće elektroničke scene dvadeset godina gradi svoj glazbeni izričaj, prepoznatljiv po preplitanju house glazbe s čestim prizvucima soula. Zapaženo je prošla suradnja Kinčla s francuskim klavijaturistom Reggisom Kattieom. Karakterističan elektro zvuk obogatili su jazz elementima i objavili na debitantskom albumu In Plain Sight, koji je u kratko vrijeme osvojio ljubitelje jazz i deep house glazbe te je opisan kao jedno od najznačajnijih albuma suvremene glazbe u regiji.

Kinčl nastavlja s aktivnom promocijom albuma u nastupima uživo, a usto ne zanemaruje svoju karijeru producenta, promotora i glazbenog izdavača. Na zadovoljstvo svih ljubitelja dobrog zvuka za nastup na tvrđavi priprema i zanimljiv izbor gramofonskih ploča, prilagođen jedinstvenoj atmosferi i blagom prizvuku kraja ljeta u kojem će publika uživati od 20 sati. Ulaz je slobodan članovima Kluba prijatelja, njihovoj pratnji s kuponima „Povedite prijatelja“ te posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom za posjet Tvrđavi Barone.

Njegov nastup  ujedno je posljednji DJ set programa Kanal 4 na kojem su kroz srpanj i kolovoz gostovala interesantna imena domaće i inozemne glazbene scene: Stipe Jazzy Širinić, Darko Kustura, ekipa Adriatic Social Club kolektiva, Borovich, Bobby Beige. Publika je uživala u raznolikoj glazbi i zvuku sa svih strana svijeta, u neodoljivoj i jedinstvenoj atmosferi, što je Kanal 4 učinilo omiljenim ljetnim programom svih željnih urbanog zvuka

  Objavljeno: 28.08.2019, 12:44h