Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

OM healing tehnike iscjeljivanja

OM healing tehnike iscjeljivanja

 

 

Sutra, 07. lipnja,  u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić bit će predstavljene OM healing tehnike iscjeljivanja.  Voditeljica je Dunja Kosanović, a  organizator je Udruga Bhakti Marga - Spoznaj Sebe. Početak u 18 sati. 

 

OM Healing je drevna grupna tehnika iscjeljenja koju je ponovno vratio Mahavatar Babaji da bi pomogla vratiti ravnotežu i jedinstvo u ljudima i u svijetu. Više od 500 OM Healing grupa diljem svijeta redovito se sastaju kako bi pjevali kozmički zvuk OM u namjeri da pomognu iscijeliti Majku Zemlju, sebe i cijelo čovječanstvo.

 

Na osobnoj razini OM Healing nas može uravnotežiti fizički, mentalno, emocionalno i duhovno. Otpuštaju se emocije i budi se unutarnji mir i ljubav. Dovodi nas do radosnijeg života te potpomaže našem zdravlju i praksi meditacije.

 

 

Zvuk i vibracija esencija su stvaranja. OM je praiskonski zvuk stvaranja i održavanja cijelog univerzuma. Zvuk OM pripada cijelom čovječanstvu, svim narodima i svim religijama. Rezonacijom zvuka OM unutar posebno formirane grupe ljudi, proces iscjeljenja može se pojačati uskladimo li se s vibracijama. Kao što kamen bačen u vodu stvara valiće, vibracije zvuka OM žubore u okruženje. Ove vibracije mogu biti od dobrobiti za sudionike, ali također dospijevaju i do ostalih ljudi, mjesta i životnih situacija. Općenito, OM Healing može pomoći podignuti vibraciju okoline i stvoriti sklad i jedinstvo unutar čovjeka i u prirodi.

  Objavljeno: 06.06.2013, 08:47h