Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Omiljeno adventsko okupljalište otvara svoja vrata

Omiljeno adventsko okupljalište otvara svoja vrata

 

 

Adventski sajam u sklopu manifestacije u organizaciji grada Šibenika 950a u Docu – Budi u Šibeniku 2016. danas u 18 sati otvara svoja vrata. U perivoju Roberta Visianija, sve uzraste Šibenčana i njihovih gostiju čeka bogat program koji će se ove godine odvijati na trima etažama perivoja. U najljepšu blagdansku priču u gradu ulazi se Tvrđavicom - igraonicom za najmlađe, nastavlja se bogatom ponudom izlagača u središnjem dijelu - Kod sata, a đir kroz đardin  završava na novoj glazbenoj pozornici, Kraljevu dvoru.

Blagdansku bajku u centru grada večeras će u 21 sat i službeno otvorenom  proglasiti gradonačelnik Željko Burić, nakon čega će novu pozornicu u gradu, iza leđa kralja Petra Krešimira IV, prepustiti prvim glazbenim gostima Kraljevog dvora, Riječanima iz Beatles Revival Benda.

Kraljev dvor večeras će zaplesati uz obrade jedne od najpopularnijih grupa svih vremena, a do sljedećeg koncerta, za prazničku atmosferu bit će zadužena Kraljeva straža, službeni DJ kolektiv Kraljeva dvora. Bogat zabavni program nastavlja se 17. prosinca kada će se u perivoju, na dan Proslave, održati druga Freetulada, gurmansko natjecanje u friganju fritula; 19. prosinca kralju stiže pop atrakcija Detour; 21. prosinca pozornicu Kraljevog dvora zauzimaju Neki novi klinci; 23. prosinca šibenske studente pozdravljaju Kuzma i Shaka Zulu, a već 26. Lara Antić nastupa sa svojom grupom Bang Bang. Zagrebački jazz bend Mangroove nastupa 29. prosinca, a dan nakon dočeka, 1. siječnja, vatrena atmosfera nastavlja se uz Vatru i Pavela. Najluđi vikend u novoj godini ne završava ni tada jer 2. siječnja Adventski sajam zatvara Miro Odak i Gastarbajteri.

Adventski sajam radnim je danom otvoren od 18 do 23 sata, a vikendom od 10 do 1 sat.

Dočekajmo 950.-u zajedno, budi u Šibeniku 2016!

  Objavljeno: 11.12.2015, 12:19h