Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Osnovna škola za balet i suvremeni ples pri Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca obilježava 10 godina djelovanja

Osnovna škola za balet i suvremeni ples pri Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca obilježava 10 godina djelovanja

 

 



Učenice, profesorice i ravnatelja  Osnovne škole za balet i suvremeni ples pri Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca, u povodu 10 godina djelovanja, primio je danas  gradonačelnik Željko Burić.  Obljetnicu  djelovanja Osnovna škola za balet i suvremeni ples je nedavno obilježila godišnjom produkcijom, plesnom predstavom ' 40 godišnjih doba' koja će biti izvedena i u okviru programa ovogodišnjeg MDF-a.

„Od srca vam čestitam na postignutim uspjesima! Od samih početaka do danas postali ste Škola prepoznatljiva u nacionalnim okvirima i imate se čime ponositi“, rekao je gradonačelnik Željko Burić.

Natko Duvnjak, ravnatelj Osnovne škole za balet i suvremeni ples pri Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca istaknuo je kako  Grad Šibenik kontinuirano pruža podršku Školi, a u planu je i realizacija dodatnih prostora koji će poboljšati uvjete rada.

„Naše učenice s natjecanja se vraćaju s nagradama, a osobito nam je zadovoljstvo predstaviti njihov rad i na ovogodišnjem MDF-u“, kazao je Duvnjak.

Profesorice Ana Jurić Šaškor i Ana Marija Bogdanović složile su se da Šibenik ima mnogo talentirane djece i da razvoj plesne umjetnosti ovdje ima budućnost.

Plesna predstava  ’40 godišnjih doba' bit će izvedena večeras na Ljetnoj pozornici s početkom u 21 sat.

  Objavljeno: 23.06.2022, 10:49h