Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Otok Zlarin - otok istine

Otok Zlarin - otok istine

 

 

Djeca uvijek govore istinu i ne poznaju ništa drugo. Zbog toga je zanimljiva ovogodišnja dječja radionica koja svoja vrata otvara 1.8., te traje dva tjedna u kojima će se mališani pozabaviti vrlo važnim pitanjem, a to je upravo pitanje istine.

Kruna radionice bit će predstava (14.8.) za koju tekst, scenografiju, a i sam naziv smišljaju djeca u vrijeme radionice. U tome će im pomoći i poznata lica s kazališne scene: Filip Šovagović, Mario Kovač, Gorana Marin, Vladimir Tintor, Ivan Lipovac, Vinka Krnić, Matija Šantić te Petra Radin.

Ali, da zabava ne bi bila zagarantirana samo starijoj djeci, radionicu svečano otvara utrka najmlađih, utrka beba. 1.8. u 20h na Fingacu počinje nesvakidašnja utrka u dvije kategorije; puzanje i hodanje. Pozivamo sve bebe s malo sportskog duha i dobrim tehnikama puzanja da dođu i odmjere svoje snage!

Nakon svečanog otvorenja, radionica starta sa svojim radom, u dva termina- likovne radionice održavat će se svaki dan u 11h Ispo leroja, a one dramske u 19h na istome mjestu.

Kazalište "Tvornica lutaka", koje ovaj projekt ostvaruje već devetu godinu za redom, garantira pregršt smijeha, kreativnosti, ali i istine svim generacijama, a posebno onima najbitnijima, našoj djeci.

  Objavljeno: 01.08.2012, 08:36h