Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Otvoren 1. Međunarodni obrtnički i gospodarski sajam

Otvoren 1. Međunarodni obrtnički i gospodarski sajam

 

 

Jutros je na prostoru TEF-a otvoren 1. Međunarodni obrtnički i gospodarski sajam kojeg je, uz pokroviteljstvo predsjednika Republike Hrvatske prof.dr. Ive Josipovića i potporu Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije, organiziralo Udruženje obrtnika Grada Šibenika.

U ime organizatora, nazočne je predstavnike Grada i Županije, saborske zastupnike, predstavnike Hrvatske gospodarske komore i Obrtničke komore Šibensko-kninske županije, izlagače, sponzore pozdravio  Joso Smolić, predsjednik Udruženja obrtnika. „Zahvaljujem svima koji su nam pomogli u ovoj inicijativi, odnosno projektu koji će sigurno postati tradicija. Posebno zahvaljujem svojim članovima Udruženja koji su se angažirali da već ovo 1. Izdanje Sajma bude uspješno, a kao što vidimo po broju izlagača, kojih je 104, to će i biti.“, kazao je Smolić.

Gradonačelnik Grada Šibenika dr. Ante Županović naglasio je važnost ovog Sajma upravo u ovim  teškim vremenima u kojima živimo, jer upravo ovi izlagači, obrtnici i poduzetnici su dokaz da imamo razloga vjerovati kako ćemo se oduprijeti krizi i da ima razloga za optimizam. 

Župan Goran Pauk također je pozdravio ovakav način prezentacije onoga što Šibenik i Šibensko-kninska županija u poduzetničkom smislu nude, ističući kako se često svi zaklinjemo u važnost poduzetništva i obrtništva, pa su ovakvi sajmovi, na kojima sudjeluju i poslovni partneri iz drugih županija ali i drugih zemalja, dokaz da to i činimo.

Kao izaslanik predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. Ive Josipovića, Sajam je otvorio gradonačelnik dr. Ante Županović: „Šaljem Vam pozdrave predsjednika Josipovića koji danas nije mogao biti s nama, no ovom Sajmu dao je punu potporu i čestitao svima- od organizatora, preko sponzora do izlagača- na inicijativi uz želju da Sajam postane tradicionalan i da se razvija i raste.“, kazao je gradonačelnik.

  Objavljeno: 25.11.2011, 11:35h