Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Otvoren deseti po redu Sajam poslova

Otvoren deseti po redu Sajam poslova

 

 

Prigodi otvorenja desetog po redu Sajma poslova Šibensko-kninske županije uz brojne poduzetnike te one koji posao tek traže, nazočili su danas u trgovačkom centru Dalmare zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta, župan Goran Pauk, zamjenik župana Zoran Smolić, predsjednik županijske Gospodarske komore Ivan Soža te predstojnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područna ured Šibenik Luka Petrina.


„Sajam poslova pokazao se vrlo uspješnim u pronalaženju sezonskih poslova koji kasnije vode stalnom zaposlenju.“, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.

 

Cilj sajma je omogućiti poslodavcima prezentaciju svojih potreba za radnicima, a osobama koje traže zaposlenje da se izravno predstave poslodavcu. Sajam je namijenjen nezaposlenima, poslodavcima, učenicima, maturantima i studentima te svima koji žele mijenjati karijeru.

 

Poslodavcima različitih djelatnosti ovo je prilika da predstave svoja poduzeća, trenutne i buduće potrebe za zaposlenicima. Svi posjetitelji mogu dobiti informacije o uslugama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, ostvariti kontakt s uspješnim poslodavcima s područja županije, dobiti informacije o poslodavcima, te znanjima i vještinama koje traže, ispuniti upitnik za zapošljavanje, s nekim od poslodavaca već na Sajmu može se obaviti kratki razgovor vezano uz eventualno zapošljavanje.

 

Sajam organizira Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Šibenik s partnerima; JU Razvojnom agencijom Šibensko-kninske županije, Županijskom komorom Šibenik i Obrtničkom komorom Šibensko-kninske županije, a sve to pod pokroviteljstvom Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije.

  Objavljeno: 07.04.2017, 11:20h