Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Otvoren help desk za projekte vezane uz tvrđavu sv. Mihovila

Otvoren help desk za projekte vezane uz tvrđavu sv. Mihovila

 

 

Program edukativnih treninga i konzultacija u okviru projekta revitalizacije tvrđave sv. Mihovila održao se u Šibeniku u ponedjeljak i utorak, 12. i 13. svibnja. Edukacije i trening je organizirao grad Šibenik i TZ grada Šibenika, a sufinancirala ga je Europska Unija iz IPA IIIC 2007-2009: Business-Related Infrastructure Grant Scheme. Aktivnosti brendiranja Grada Šibenika kao destinacije kulturnog turizma u sklopu kojih je organiziran Help desk provode se u okviru projekta Revitalizacije tvrđave svetog Mihovila. Projekt izgradnje ljetne pozornice na tvrđavi svetog Mihovila, ukupne vrijednosti 1.666.388,90 €, sufinanciran je od strane Europske unije, u iznosu od 60,01% navedenog iznosa.

Nastavak konzultacija za lokalne dionike zainteresirane za uključivanje u kulturno-turističku ponudu tvrđave sv. Mihovila organiziran je u obliku Help Deska, koji je otvoren do 30. svibnja u turističkoj agenciji Šibenik Plus.

Help desk pruža informacije o mogućnostima poslovnih inicijativa vezanih za unapređenu lokaciju tvrđave sv. Mihovila, a namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, zainteresiranim potencijalnim poduzetnicima, proizvođačima lokalnih autohtonih proizvoda i suvenira, investitorima, postojećim i novim pružateljima usluga privatnog smještaja te ugostiteljima.

Zainteresirani će moći saznati konkretne informacije o ulozi i važnosti privatne inicijative u razvoju kulturnog turizma, te kako profitirati od globalnih trendova u kontekstu novog branda kulturnog turizma grada Šibenika, uključujući prezentacije poslovnih mogućnosti, resursa i sadržaja dostupnih na sv. Mihovilu kao što su trgovina, ugostiteljstvo, produkcija događanja i slično.

Help desk održava se u turističkoj agenciji Tourist punkt Šibenik Plus (www.sibenikplus.com) na adresi: Obala palih omladinaca 7, Šibenik, u periodu od 19. do 30. svibnja od 12 do 17 sati (osim subotom i nedjeljom). U slučaju potrebe, termin se može rezervirati na telefon 095 914 2449 (kontakt osoba: Tina Vickov).

  Objavljeno: 22.05.2014, 08:29h