Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Otvoren LIDL na Šubićevcu i posađeno Drvo zahvalnosti svim davateljima organa i njihovim obiteljima

Otvoren LIDL na Šubićevcu i posađeno Drvo zahvalnosti svim davateljima organa i njihovim obiteljima

 

 

Gradonačelnik Grada Šibenika dr. Ante Županović i njegov zamjenik i zastupnik u Hrvatskom saboru Franko Vidović nazočili su danas  otvaranju, na području Grada Šibenika druge po redu, Lidlove trgovine.
 

Pozivu  jednog od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj odazvali su se, pored predstavnika Grada i Županije, brojni građani Šibenika, posebice Šubićevca gdje se i nalazi novootvoreni supermarket, a otvaranje su dodatno uveselila Lidlova zaštitna lica Blanka Vlašić i Oliver Dragojević. Predsjednik Uprave Lidl Hrvatska Marin Dokozić izrazio je zadovoljstvo što je u Šibeniku Lidl prepoznat kao brand, te kazao: „Trgovina na šibenskom Šubićevcu udaljena je manje od pet minuta od centra grada, a prodajna površina novog Lidla iznosi 1085 m2. Kupcima i posjetiteljima na raspolaganju je oko 40 parkirnih mjesta, a otvaranjem nove trgovine, otvoreno je i više od 15 radnih mjesta.“
 

Prigodni donacijski program, nastavljen je potom u krugu Opće bolnice Šibenik, gdje su predstavnici Lidl-a, Hrvatske udruge Transplant, gradonačelnik, župan i pomoćnica ravnatelja Opće bolnice Šibensko-kninske županije dr. Sanja Jakelić, zasadili Drvo zahvalnosti, čime se na simboličan način iskazati zahvalnost svim darivateljima organa i njihovim obiteljima.



Svečanosti je nazočila i predsjednica Hrvatske udruge Transplant Mirela Pandžić, predstavnik Ministarstva zdravlja RH Srđan Vranković, članovi obitelji darivatelja organa iz Šibenika, te Blanka i Oliver. Događaj su dodatno uveličali i uveselili  i djevojčice i dječaci dječjeg zbora Cvrčak. Prigodno je darovan i Odjel za pedijatriju šibenske bolnice.

 

  Objavljeno: 26.07.2012, 11:56h