Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Otvoren postupak javne nabave izgradnje prometnice i zelenih površina na Podima

Otvoren postupak javne nabave izgradnje prometnice i zelenih površina na Podima

 

 

Grad Šibenik je pokrenuo postupak javne nabave radova izgradnje prometnice s pripadajućom infrastrukturom i uređenjem zelenih površina te nabave izrade velikog reklamnog panoa u poduzetničkoj zoni Podi. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 7.926.819,51 HRK bez PDV-a.

 

Projektom je predviđeno infrastrukturno opremanje postojeće Poduzetničke zone Podi kojim će se stvoriti preduvjeti za nova ulaganja od strane domaćih i stranih tvrtki te će se povećati aktivacija zone što će doprinijeti daljnjem rastu i razvoju gospodarstva na području Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije.

 

Realizacijom projekta izgraditi će se ukupno 607 metara prometnice širine 7 metara, s elektro-komunikacijskom infrastrukturom, javnom rasvjetom vodovoda i  odvodnje. Projektom će se urediti i gotovo 40.000 m2 zelenih površina na koje će se posaditi autohtone mediteranske biljke, dok će se u svrhu poboljšanja vidljivosti poduzetničke zone izgraditi  veliki trostrani reklamni pano dimenzija 12 x 5 m.

 

Zainteresirani gospodarski subjekti svoje ponude mogu dostaviti do 23. lipnja 2020. u 13:00 sati, a svu potrebnu dokumentaciju mogu pronaći na: www.eojn.nn.hr

 

Nabava je dio projekta „Izgradnja infrastrukture u poduzetničkoj zoni Podi“  koji je financiran u okviru natječaja „Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona“. Ukupna vrijednost projekta je 10.142.444,88 HRK, od čega bespovratna sredstva Europskog fonda za regionalni razvoj iznose 7.606.833,66 HRK (75%).

 

  Objavljeno: 01.06.2020, 13:42h