Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Otvoren postupak javnog savjetovanja o prijedlogu Odluke o uvjetima i načinu sufinanciranja programa dječjih vrtića u vlasništvu drugih osnivača

Otvoren postupak javnog savjetovanja o prijedlogu Odluke o uvjetima i načinu sufinanciranja programa dječjih vrtića u vlasništvu drugih osnivača

 

 

Grad Šibenik je otvorio  postupak javnog savjetovanja o prijedlogu Odluke o uvjetima i načinu sufinanciranja programa dječjih vrtića u vlasništvu drugih osnivača na području Grada Šibenika. Odlukom se uređuju uvjeti i način sufinanciranja programa dječjih vrtića u vlasništvu drugih osnivača na području Grada Šibenika. Grad Šibenik će sufinancirati 10-satni redoviti cjelodnevni jaslički i 10-satni redoviti cjelodnevni vrtićki program predškolskog odgoja u dječjim vrtićima u vlasništvu drugih osnivača na području Grada Šibenika. Odredbe Odluke se odnose na oba roditelja koja stanuju u kućanstvu s djetetom, odnosno na samohranog roditelja i roditelja u jednoroditeljskoj obitelji te se primjenjuju na odgovarajući način na skrbnike i udomitelje.

Namjera Grada je revidirati postojeću Odluku kako bi što većem broju korisnika omogućili sufinanciranje programa predškolskog odgoja i obrazovanja.

Savjetovanje je otvoreno do 08. rujna 2024., a mišljenja i prijedlozi se mogu uputiti putem obrasca sudjelovanja u javnom savjetovanju.

Prijedlog Odluke, kao i obrazac sudjelovanja u savjetovanju je dostupan na poveznici.

  Objavljeno: 30.08.2024, 14:08h