Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Otvoren poziv za najam kućica na Adventuri 2019.

 Otvoren poziv za najam kućica na Adventuri 2019.

 

 

Omiljena šibenska manifestacija - Adventura, započinje 6. prosinca 2019. godine, na blagdan sv. Nikole, a trajat će do 1. siječnja 2020. godine.

 

Danas je objavljen Javni poziv za najam kućica i sudjelovanje na Adventuri 2019. za sve ugostitelje i izlagače. Broj se ugostiteljskih kućica u perivoju Roberta Visianija neće mijenjati i ostaje 10 kućica za ugostiteljstvo i 4 manje kućice za „slano i slatko“.

 

Svi zainteresirani ponuditelji dužni su svoju ponudu s prihvaćenim Općim uvjetima o organizaciji Adventure 2019., zajedno s traženom dokumentacijom dostaviti na adresu Turističke zajednice Grada Šibenika, najkasnije do 11. studenoga 2019. godine.

 

Svi detalji Javnog poziva, kao i popis potrebne dokumentacije dostupni su ovdje.

 

Javni poziv za trgovačku djelatnost bit će objavljen naknadno, a sudjelovanje na Adventurinom Sajmiću kao i proteklih će godina biti bez naknade. S ciljem poticanja rada malih obrtnika, kućnih radinosti i udruga, kao i dosadašnjih godina, kućice namijenjene trgovačkoj djelatnosti neće se naplaćivati, a selekcija će biti izvršena na temelju pristiglih ponuda.

 

Podsjetimo, prošle je godine za najam kućica u perivoju Roberta Visianija vladao golem interes kada su na javni poziv pristigle rekordne 32 prijave, a tko će biti najbolji ovogodišnji ponuditelji proizvoda i usluga, na još uvijek jedinom plastic-free adventskom sajmu u Hrvatskoj, saznat ćemo najkasnije do 19. studenoga 2019. godine.

  Objavljeno: 28.10.2019, 13:47h