Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Otvorena izložba fotografija štićenika COO Šubićevac "Svijet mojim očima"

Otvorena izložba fotografija štićenika COO Šubićevac "Svijet mojim očima"

 

 

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić otvorio je danas u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac izložbu fotografija pod nazivom „Svijet mojim očima“.  Izložba je posebna po tome što su motive s fotografija odabrali i fotografirali štićenici Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac u suradnji s Fotoklubom Šibenik i Muzejom grada Šibenika.

 

„Zadovoljstvo mi je biti ovdje s vama, posebice jer je posrijedi jedna plemenita inicijativa u sklopu projekta financiranog iz Europskog socijalnog fonda, a na kojem je partner i dionik Grad Šibenik.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

 

Izložba fotografija organizirana je kao jedna od aktivnosti projekta KULTajmo u Šibeniku – Razvoj civilnog sektora kroz aktivnosti u kulturi!. vrijednog 797.757,40 kuna financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda.  Partneri u provedbi projekta su: Grad Šibenik, Udruga slijepih Šibensko-kninske županije, Fotoklub Šibenik i Mladi u EU.

 

Organizacija izložbe sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.Izložba će biti otvorena do 25. studenog, a nakon njenog završetka, fotografije će biti prodane na aukciji u organizaciji Muzeja grada Šibenika, dok će se prikupljena sredstva donirati COO Šubićevac.

 

Na otvorenju izložbe, uz ravnateljicu COO Šubićevac Branku Bego,  nazočili su ravnatelj šibenskog Muzeja Željko Krnčević te voditeljica projekta KULTajmo u Šibeniku Mirna Vulin.

 

  Objavljeno: 16.10.2019, 14:19h