Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Otvorena nova Petrolova benzinska postaja u Šibeniku

 

Prigodnom svečanošću kojoj su nazočili gradonačelnik dr. Ante Županović i zamjenik Franko Vidović, danas je u Šibeniku otvorena  nova benzinska postaja Petrol Hrvatska d.d.d., na lokaciji Put svete Mare b.b. Novootvorena benzinska postaja vozačima nudi sve što im je potrebno za sigurnu i ugodnu vožnju. Pored najkvalitetnijih naftnih derivata, koji će se točiti na četiri otoka opremljenih s osam crpki, ponuda je dopunjena i autoplinom (LPG). Na svim benzinskim postajama Petrola i Europetrola, pa tako i na novootvorenoj BP BIOCI u Šibeniku, mogu se kupiti ulaznice za sve koncerte, te kulturna, sportska i društvena događanja.

U sklopu nove benzinske postaje nalazi se i trgovina koja se proteže na 80 m2 te nudi široki izbor najrazličitijih proizvoda i svježih peciva. Preuređeni caffe bar vozačima pak nudi kutak za odmor i okrepu prije nastavka putovanja. Okupljenim gostima i građanima Šibenika obratio se predsjednik Uprave Petrola Hrvatska d.o.o mr sc. Ignac Rupar, koji je zajedno s gradonačelnikom dr. Antom Županovićem presjekao vrpcu i tako i službeno otvorio crpku.. „Iako ove škare možda asociraju na rezanje u smislu recesije, ovdje je ipak riječ o značajnom i dobrom poslovnom događaju za Grad Šibenik, njegove građane, ali i sve goste Grada Šibenika, te turiste kojima će se tako pružiti bolja i kvalitetnija usluga, te život i boravak u našem gradu biti još ugodniji. "", kazao je gradonačelnik.
Šibenik je grad velikog potencijala, ali i grad brojnih, još uvijek nedovoljno iskorištenih, resursa, a nama je želja vratiti ga na mjesto koje kao najstariji hrvatski grad na Jadranu i zaslužuje. U posljednjih godinu dana puno je toga učinjeno, ali još je više posla pred nama. Zbog toga me uvijek veseli otvaranje novih ili temeljito obnovljenih objekata koji su važni kako za gospodarski, tako i za turistički razvoj našeg grada, a razvoj cestovne i infrastrukture uopće preduvjet je za dolazak i ostanak turista te razvoj gospodarstva na ovom području. Iznimna mi je čast i zadovoljstvo otvoriti novu Petrolovu benzinsku postaju u Šibeniku koja je na mjestu nekadašnje crpke osvanula u potpuno novom ruhu, a Managementu Petrola još jednom čestitam na poslovnoj odluci da dođu u Šibenik, te se nadam i nekim novim projektima Petrola na šibenskom području“ rekao je gradonačelnik. Predsjednik Uprave Petrola uručio je i ček od 7.500,00 kuna direktorici Gradskih vrtića Mladenki Jerkov za vrtić Jutro- odjel za djecu s teškoćama u razvoju. U ime djelatnika Gradskih vrtića, direktoru Ruparu zahvalile su direktorica Jerkov i voditeljica vrtića Maja Gulin.

  Objavljeno: 11.06.2010, 12:28h