Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Otvorite vrata od Božića uz izložbu, filmsku večer i predstavu

Otvorite vrata od Božića uz izložbu, filmsku večer i predstavu

 

 

Sutra, 14. prosinca Šibenik obiluje kulturnim programom. Prva na rasporedu je manifestacija Osvijetlimo put do jaslica u sklopu ciklusa Otvorite vrata od Božića 2011. koji će se održati u Katoličkom domu. Početak je u 18 sati, a sudjeluju djeca i mladi šibenske biskupije.

Odmah nakon toga, u 19 sati svi zainteresirani imaju priliku da u Galeriji svetog Krševana pogledaju  izložbu likovnih radova Grupe 9. Izložba je otvorena do 31. prosinca svakim danom, osim nedjeljom, u vremenu od  10 – 13 sati i  od 18 -20 sati.

Kulturna se događanja nastavljaju. U 20 sati očekuje nas dva zanimljiva događanja. Oni koji nisu imali prilike moći će u HNK Šibenik pogledati predstava Antuna Pavloviča Čehova «PROSIDBA» / «MEDVJED» u režiji Zorana Mužića. Glume: Zvonimir Zoričić, Oriana Kunčić, Igor Mešin, Franka Klarić i Jakov Bilić.
 

U Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića u istom vremenu u sklopu tradicionalnih filmskih večeri biti će prikazana još jedna projekcija filma Špilja izgubljenih snova. Redatelj je Werner Herzog.

  Objavljeno: 13.12.2011, 00:00h