Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Petak i subota u Knjižnici

Petak i subota u Knjižnici

 

 

Danas, 20. svibnja 2016. u 19 sati u Knjižnici će biti predstavljen program energetske učinkovitosti i obnove obiteljskih kuća, s natječaja Fonda za zaštitu okoliša. Predstavljanje obuhvaća sljedeće teme: Što je energetska obnova obiteljskih kuća, Što se sufinancira, Tko se može prijaviti, Način na koji se ostvaruje sufinanciranje, Koja je dokumentacija potrebna, Kako izabrati kvalitetnog i pouzdanog izvođača, Savjeti i iskustva na dosadašnjim projektima, Kako najlakše do sigurne prijave i bespovratnih sredstava. Prezentaciju organizira tvrtka Palam d.o.o. iz Zagreba, ovlaštena od strane Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja kao certifikator za provedbu programa energetske učinkovitosti i obnove obiteljskih kuća.

U subotu, 21. svibnja (subota) u 10 sati bit će održano predavanje “Fiziološki i emotivni uzroci debljine : osvijesti problem da bi našao rješenje”. Predavanje organizira Pučko otvoreno učilište Šibenik a održat će ga Anita Šupe, nutricionistkinja, i Slavka Sekulić, integrativna terapeutkinja.

U 19 sati doc. dr. sc. Dražen Lušić, dipl. sanit. ing., s Katedre za zdravstvenu ekologiju Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci, održat će predavanje pod naslovom “Europski standardi u procjeni kakvoće hrvatskog meda — mogućnosti i izazovi”. Predavanje organizira Pčelarska udruga “Pčela” Šibenik a namijenjeno je pčelarima sa šibenskoga područja.

  Objavljeno: 20.05.2016, 11:03h