Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Petero novih pripravnika raduje se stjecanju znanja i iskustva

Petero novih pripravnika raduje se stjecanju znanja i iskustva

 

 

Gradonačelnik Šibenika dr. Ante Županović primio je danas u svom uredu petero novih pripravnika na stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa.

U UO za prostorno planiranje i zaštitu okoliša primljen je inženjer građevine Željko Franić. Ana Kolanović, specijalistica javne uprave započela je s radom u UO za komunalne djelatnosti, dok je u UO za gospodarenje gradskom imovinom primljena diplomirana pravnica Anita Grcić.  U Tajništvo Grada primljene su dvije Ivane, ekonomistica Ivana Džaja i Ivana Mišura koja je završila upravno pravo.

Gradonačelnik je novim pripravnicima poželio dobrodošlicu u Gradsku upravu i uz najbolje želje da se prvenstvenom osjećaju ugodno, kazao kako se nada da će im ova godina biti korisna i da će steći iskustvo i brojna korisna poznanstva.

Istaknuo je kako smo nažalost opterećeni negativnim trendom nezaposlenosti koji pogađa čitav svijet, ali i kako je u Šibeniku taj trend usporen u odnosu na ukupne podatke za cijelu Hrvatsku. Rekao je i to da se u Gradu Šibeniku svakodnevno radi na stvaranju pretpostavki za otvaranje radnih mjesta i da će takav sustavni rad dovesti do poboljšanja uvjeta života za mlade.

Novi pripravnici, koji nemaju radnog iskustva u svojoj struci, upravo se stjecanju tog iskustva najviše vesele, a i zanima ih kako lokalna samouprava funkcionira iznutra. Svojim znanjem i vještinama, u ovih godinu dana koliko stručno osposobljavanje traje, zasigurno će pridonijeti radu svojih upravnih odjela i steći ozbiljne poslovne reference za budućnost.

Recimo i to da će Grad Šibenik tijekom ove godine primiti još petero pripravnika. Svima im želimo puno uspjeha i zadovoljstva u radu u Gradskoj upravi.

  Objavljeno: 04.02.2013, 11:49h