Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Pisma ukradenim ljudima

Pisma ukradenim ljudima

 

 

Večeras s početkom u 18 sati u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića biti će predstavljena knjiga Pisma ukradenim ljudima Dražena Radmana.  Nakladnik je Naklada Bošković. O knjizi govori Zoran Bošković, s autorom razgovara Jasmina Žiljak, poglavlja iz knjige čita Nikola Sikirica, u glazbenom dijelu nastupaju Sebastian Koceić (klavijature, vokal), Dijana Radman (vokal) i Ela Radman (violončelo)

Organizator je Baptistička crkva Ihtus – Šibenik.

Dražen Radman rođen je 19. siječnja 1967. u Splitu. Nakon završene srednje ekonomske škole studirao je na Višoj pedagoškoj školi. Od 1991. do 1999. radio je kao učitelj u OŠ Lučac-Split, a u međuvremenu je bio aktivan član Književne omladine Splita, volonterske udruge Mladi za mlade i humanitarne udruge Duga. Danas radi kao pastor Baptističke crkve-Split, služeći različitim ljudima u njihovim duhovnim potrebama i traganjima.

Pisma ukradenim ljudima knjiga je koju je autor napisao potaknut različitim životnim pojavama, osobnim dramama i događajima spram kojih nije mogao ostati ravnodušan. Tjeskoba, strah, obijest, zavist, bešćutnost, pohlepa, naivnost, šutnja, malodušnost, stres, apatija, depresija, nevjera, samopravednost, dezorijentiranost, očaj i dr. stanja sve više prožimaju čovjeka današnjice. Sve to autora pogađa, a kako nije mogao gledati samo svoja posla, odlučio je napisati ovu knjigu u nadi da će barem netko u njoj naći poticaj i ohrabrenje.

  Objavljeno: 30.01.2012, 00:00h