Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Plaža Banj dobila prvu nagradu INpulsa za najbolju praksu u lokalnoj samoupravi

Plaža Banj dobila prvu nagradu INpulsa za najbolju praksu u lokalnoj samoupravi

 

 

Gradska plaža Banj dobila je još jedno važno priznanje. Šibenska plaža ovogodišnji je dobitnik prve nagrade INpulsa – Inovacije i najbolja praksa u lokalnoj samoupravi – za najbolju praksu u lokalnoj samoupravi koju dodjeljuje Udruga gradova.

Na dodjeli priznanja koje se održalo danas u hotelu Westin  u Zagrebu nazočili su gradonačelnik dr. Ante Županović i njegov zamjenik Franko Vidović, a našu praksu u kategoriji gospodarskog razvoja prezentirala je pročelnica Ureda Gradonačelnika Ivana Bujas Rupić.

Grad Šibenik je prijavio plažu Banj kao jedan od 71 primjera najbolje istaknute prakse u 27 gradova. U kategoriji gospodarskog razvoja, od osam prijavljenih projekta, plaža Banj ušla je uži izbor od tri projekta, a potom je nas je posjetila izborna komisija u cilju detaljnog upoznavanja s nominiranom praksom, njenim provoditeljima i korisnicima.

Udruga gradova u Republici Hrvatskoj u studenom 2012. godine pokrenula je program INpuls – Inovacije i najbolja praksa u lokalnoj samoupravi s ciljem sustavnog prikupljanja, objavljivanja, ocjenjivanja, širenja i nagrađivanja najbolje prakse u lokalnoj samoupravi.

  Objavljeno: 09.04.2013, 12:49h