Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Plesne i likovne radionice pod vodstvom Dana Luebcke i Roberta Greenwooda iz Canade

Plesne i likovne radionice pod vodstvom Dana Luebcke i Roberta Greenwooda iz Canade

 

 

Od 14. do 17. svibnja u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku održat će se plesne i likovne radionice pod vodstvom Dana Luebcke i Roberta Greenwooda iz Canade.

 

SUN ERGOS PLESNA RADIONICA, VODITELJ DANA LUEBCKE

POKRET I POEZIJA

Ova radionica istražuje odnos riječi, slika i pokreta i namijenjena je osnovnoškolcima (8-13 godina). Radionice će voditi Dana Luebcke, kanadski umjetnik i plesni pedagog, u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku 14., 15. 16. i 17. svibnja s početkom u 10 sati. Radionice traju dva školska sata. 

 

SUN ERGOS LIKOVNA RADIONICA, VODITELJ ROBERT GREENWOOD

LIKOVNA RADIONICA

Ova radionica istražuje područje likovne umjetnosti kroz ritam, pravac, portret, skulpturu, pejzaž, kolaž i crtež. Namijenjena je učiteljima osnovnih škola i odgajateljima u dječjim vrtićima (max. 20).  Radionice će voditi Robert Greenwood, kanadski umjetnik i dramski pedagog, u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku 14., 15. 16. i 17. svibnja s početkom u 9 sati. Radionice traju po 60 minuta.

 

Svi zainteresirani za ove radionice mogu se prijaviti telefonom na broj 213-636 ili elektronskom poštom na adresu jagodafestival@hotmail.com

 

 

  Objavljeno: 07.05.2012, 13:18h