Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Pobjednički „Zlatni medenjak“ i tisuću kuna pripalo Coffe & Wine baru

Pobjednički „Zlatni medenjak“ i tisuću kuna pripalo  Coffe & Wine baru

 

 

Završen je šesti nagradni natječaj „Božićni medenjak 2020." za priznanje kojim Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika tradicionalno u vrijeme Adventa nagrađuju  vlasnike šibenskih poslovnih i privatnih prostora koji najljepše, odnosno "najslađe" ukrase izloge, prozore, balkone i okućnice u povijesnoj jezgri.

Pobjednički „Zlatni medenjak“ i nagrada od tisuću kuna pripala je Coffe&Wine baru tvrtke Na. Ma. Lo, trgovina „Bagatina“ osvojila je „Srebrni medenjak“ i 700 kuna a cvjetni studio „Lukin cvjetni kutak“ uresio se „Brončanim medenjakom“ i novčanom nagradom od 500 kuna. 

- Zbog simbolične i moralne potpore u ova blagdanska, a ipak teška vremena, prosudbena komisija je ove godine odlučila nagraditi sve prijavljene kandidate na naš „Božićni medenjak“ koji su se potrudili podijeliti radost Božića i na svojim izlozima.  Tako je po 400 kuna pripalo  trgovini „Koke“ d.o.o, Galeriji Juraj Dalmatinac i trgovini „Deni design“.  Iako „Adventura“ iz poznatih razloga nije održana, mi smo se odlučili nastaviti započetu tradiciju motiviranja šibenskih trgovaca i stanara da svojim idejama i kreativnošću pridonesu podizanju božićne atmosfere u ovom ozračju „novog normalnog“  i uljepšaju kale i trgove stare gradske jezgre Šibenika – istaknuo je Dino Karađole, direktor Turističke zajednice Grada Šibenika.

 

 

 

  Objavljeno: 31.12.2020, 11:50h