Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Počela prodaja karata za Carminu Buranu

Počela prodaja karata za Carminu Buranu

 

 

Od srijede, 4. lipnja u prodaji se nalaze ulaznice za veliki koncert Šibenskog Kola i Simfonijskog puhačkog orkestra OS RH na Tvrđavi sv. Mihovila. Ulaznice po cijeni od 100 kuna mogu se nabaviti na blagajni Muzeja grada Šibenika i putem sustava Eventim, a od nedjelje, 8. lipnja i na blagajni na ulazu u tvrđavu.

Prodaja ulaznica putem sustava Eventim novost je u kulturnoj turističkoj ponudi Šibenika, a primjenjivat će se na svim događanjima na ljetnoj pozornici na Tvrđavi sv. Mihovila. Putem servisa www.eventim.hr ulaznice se mogu kupiti vrlo jednostavno, brzo i bez napuštanja vlastitog doma. Ulaznice za više od 20 tisuća događanja godišnje dostupna su i na brojnim Eventimovim prodajnim mjestima u Šibeniku i u cijeloj Hrvatskoj (Dallas music shop, Tisak, Petrol). Šibensko se „Kolo“ tako našlo u ponudi zajedno sa svjetskim atrakcijama poput Deep Purple, Roling Stones, Joss Stone, Andrea Bocelli i dr.

Kapacitet gledališta je velik, a distribucija i organizacija prodaje ulaznica izvrsna, pa vjerujemo da će svi zainteresirani uspjeti pronaći svoje mjesto u gledalištu. Ipak, s obzirom na dosad iskazani interes Šibeničana i veliki broj upita za ulaznice koji svakodnevno dobivamo, savjetujemo da ulaznice nabavite što ranije.

  Objavljeno: 05.06.2014, 13:27h