Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Počela rekonstrukcija ulica u Njivicama

Počela rekonstrukcija ulica u Njivicama

 

 

Vodovod-Šibenik je kao investitor započeo s radovima na rekonstrukciji dijela Ulice Ivana Meštrovića, dijela Ulice Put Vida i nerazvrstane prometnice u gradskom naselju Njivice u vidu pristupa za građevinu „Supernova“ u Njivicama s pripadajućom komunalnom infrastrukturom. S obzirom na vrstu i opseg radova predviđenih projektom i građevinskom dozvolom, tijekom građenja morat će se mijenjati postojeća regulacija prometa na navedenom području.

U I. fazi izvođenja radova, a to su radovi na nerazvrstanoj cesti iza samog objekta „Supernove“, te gradnji potpornih zidova za proširenje prometnice Ivana Meštrovića i Put Vida, omogućit će se prometovanje vozila u Ulici Put Vida, te jednosmjerno kretanje vozila iz pravca grada za pristup trgovačkom centru.

U II. fazi radova, koja bi trebala započeti krajem veljače,  vršit će se radovi na Ulici Ivana Meštrovića i to na dijelu koji predstavlja ulaz u grad, te dijela Ulice Put Vida, gdje će se morat prekinuti promet radi sigurnog i nesmetanog odvijanja radova. Stoga će se ulaz u grad omogućiti na čvoru Meterize, dok će se za objekt „Supernove“ osigurati privremeno skretanje iz pravca grada s Jadranske turističke ceste kako bi trgovački centar mogao normalno poslovati. Vodovod-Šibenik predviđa da će II. faza trajati otprilike 45 dana.

  Objavljeno: 31.01.2012, 00:00h