Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Početak nove akademske godine na šibenskom Veleučilištu

Početak nove akademske godine na šibenskom Veleučilištu

 

 

Uspješan početak nove akademske godine brucošima šibenskog Veleučilišta danas su poželjeli zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta, zamjenica župana Darija Puljić, dekan Ivan Malenica te predsjednica Studentskog zbora Ankica Arbutina.

„Psiholozi smatraju da postoji nekoliko stresnih situacija u ljudskom životu i da su to rođenje djeteta, vjenčanje, smrt užeg člana obitelji, promjena stana ili kuće, a tu je sigurno i upisivanje ili prvi dan na nekoj od visokoškolskih ustanova. Sigurno ste uznemireni i pod stresom i pitate se kako će biti. E pa bit će drugačije.Morat ćete sami studirati, sami čitati i istraživati u slobodno vrijeme. Nitko vam ne može usaditi motivaciju,sami je morate pronaći. Za sve to je potreba doza sreće, ali kaže Miroslav Ćiro Blažević da je sreću potrebnu isprovocirat“  – kazao je danas zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.

Na Veleučilište u Šibeniku u akademskoj godini 2018./2019. na ljetnom i jesenskom upisnom roku upisalo se ukupno 185 studenata. Najzastupljeniji je studij Menadžmenta koji broji 115 studenata turističkog menadžmenta te 15 studenata informatičkog menadžmenta, dakle ukupno 130 studenata. Na Upravnom studiju studirat će 35, a na studiju Promet 20-ak studenata. 

Projektom nadogradnje zgrade Veleučilišta koji ide u drugu fazu, studenti će dobiti novih 1500 kvadrata suvremenog prostora za rad i učenje

 

  Objavljeno: 01.10.2018, 13:29h