Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Početak ožujka u Arsenu: Vesele vijesti za Bubamarce, probrani naslovi za filmofile i koncert mladih glazbenika

Početak ožujka u Arsenu: Vesele vijesti za Bubamarce, probrani naslovi za filmofile i koncert mladih glazbenika

 

 

Početak ožujka u Kući umjetnosti Arsen donosi novu rundu probranih nagrađivanih filmskih naslova: Duhovi otoka, Tár, Korzet i Osam planina, nove poslastice za najmlađu publiku u sklopu programa Bubamarac, a u dvorani na rivi ovaj tjedan publika će imati priliku poslušati koncert Arsen i Lukačić u izvedbi učenika šibenske Glazbene škole Ivana Lukačića.

Zbog velikog interesa za dječje predstave subotom ujutro, u Kući umjetnosti Arsen odlučili su ih organizirati u dva termina. Tako će najmlađa publika ovu subotu imati priliku pogledati predstavu Pahuljasta u 11 i 12 sati. 

U srijedu, 1. ožujka u 18 sati igra film „Duhovi otoka“. Riječ je o nagrađivanoj crnoj komediji s Colinom Farrelom i Brendanom Gleesonom koja ima devet nominacija za Oscara. Također u srijedu, samo u terminu od 20.30 sati na rasporedu je film Tar u kojem maestralna Cate Blanchett glumi fiktivnu skladateljicu i dirgenticu Lydiu Tar.

U četvrtak, 2. ožujka u 19 sati na programu je koncert učenika Glazbene škole Ivana Lukačića pod nazivom „Arsen i Lukačić“.

U subotu, 4. ožujka u 11 i 12 sati u sklopu programa Bubamarac za najmlađe je na repertoaru predstava Pahuljasta u kojoj Zoran Vakula i Tata Slikovnica nastavljaju suradnju u zimskoj avanturi prema slikovnici Pahuljasta. Istog dana u 18 sati igra „Korzet“, povijesna drama redateljice Marie Kreutzer, dok je u 20.30 sati na programu „Osam planina“, spektakularna drama redatellja Felixa van Groeningena.

U nedjelju, 5. ožujka, u sklopu programa Bubamarac u 11 sati na rasporedu je Cvrčak i mravica, animirani film stvaran više od 10 godina, inspiriran Ezopovom basnom.

Ulaznice za sve programe Kuće umjetnosti Arsen dostupne su online, u City Pointu i na blagajni Arsena.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje članske iskaznice pri kupnji ulaznica na blagajni Kuće umjetnosti Arsen ostvaruju popust.

Svi detalji programa su na webu, a novosti pratite putem društvenih mreža Arsena (Facebook i Instagram).

  Objavljeno: 27.02.2023, 13:13h