Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Počinju radovi u Ulici fra Stjepana Zlatovića

Počinju radovi u Ulici fra Stjepana Zlatovića

 

 

Danas počinju radovi u Ulici fra Stjepana Zlatovića, koji će u I fazi obuhvatiti uklanjanje postojećih stupića i izgradnju trotoara. „Na našem prvom hodajućem kolegiju zaključili smo kako treba napraviti nekoliko intervencija u Ulici fra Stjepana Zlatovića. Odmah smo uklonili ograđeno parkiralište i otvorili ga za sve sudionike u prometu, a sada uređujemo trotoar. Nakon ove faze slijedi i tzv. presvlačenje asfaltom s obzirom da je postojeći neprimjeren za ulicu u samom središtu grada.“, kazao je gradonačelnik dr. željko Burić

Vrijednost radova iznosi s 143.575,87kn uključivo PDV,  a radove izvodi tvrtka Čigra – Kop d.o.o.  Stručni nadzor je Damir Alfier dipl.ing.građ. iz Klamfa d.o.o.

Tijekom izvođenja radova, koji bi trebali biti gotovi kroz 30 kalendarskih dana, promet će biti organiziran jednosmjerno i to na način da će biti zatvoren ulaz u Ulicu fra Stjepana Zlatovića iz smjera Vladimira Nazora. Mole se građani da poštuju privremenu regulaciju prometa kao i da imaju razumijevanja za moguće kratkotrajne zastoje u prometu u tom dijelu grada.

  Objavljeno: 12.03.2014, 08:45h