Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Područje Grada Šibenika sljedeća četiri mjeseca uređivat će 30 radnika

Područje Grada Šibenika sljedeća četiri mjeseca uređivat će 30 radnika

 

 

Na administrativnom području Grada Šibenika danas su započeli javni radovi, u sklopu kojih će se u sljedeća četiri mjeseca provesti održavanje javnih površina, što uključuje čišćenje i uređenje javnih putova, pješačkih i biciklističkih staza, prilaznih cesta, košenje trave uz prometnice te održavanje mjesnih groblja.

 

Grad Šibenik u suradnji sa Zavodom za zapošljavanje zaposlio je 30 radnika koji će raditi u 18 mjesnih odbora i gradskih četvrti, a prema planu koji je Grad Šibenik sastavio u dogovoru s predstavnicima gradskih četvrti i mjesnih odbora.

 

Zavod za zapošljavanje osigurava sredstva za plaće i putne troškove  radnika i to u visini od 674 tisuće kuna, dok će Grad Šibenik financirati osposobljavanje za upravljanje motornim strojevima, pilama, kosilicama i slično, te adekvatnu radnu odjeću i obuću.

 

Podsjetimo, u petak 09. lipnja u Gradskoj vijećnici potpisani su ugovori s 27 radnika na javnim radovima. Također, s jednim korisnikom Programa javnih radova ugovor je potpisan ranije, 01. lipnja, dok su još dvojica radnika svoj ugovor potpisala danas.

 

 

  Objavljeno: 12.06.2017, 12:54h