Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Pomoćnica ministrice kulture Jurić Bulatović u Šibeniku

Pomoćnica ministrice kulture Jurić Bulatović u Šibeniku

 

 

Pomoćnica ministrice kulture za muzejsko-galerijsku i arhivsku djelatnost, mr. sc. Vesna Jurić Bulatović, boravi danas u Šibeniku, te se tijekom jutra sastala s pročelnicom za društvene djelatnosti Grada Šibenika Živanom Podrug i ravnateljima: Muzeja grada Šibenika Gojkom Lambašom, Galerije sv. Krševana Antonijom Modrušan i Državnog arhiva u Šibeniku mr.sc. Natašom Mučalo.

„Drago mi je da sam danas u Šibeniku upoznala čelne ljude institucija koje se bave muzejskom, galerijskom i arhivskom djelatnosti, a što je i bio cilj mog dolaska, kao i da se „iz prve ruke“ upoznam s programima ovih šibenskih kulturnih institucija.“, kazala je mr.sc. Jurić Bulatović. U razgovoru s ravnateljem Muzeja grada Šibenika Gojkom Lambašom pomoćnicu ministrice su posebno zanimali projekti stalnog postava muzeja, kao i obnova palače Rossini.

Nakon razgovora, gđa Jurić Bulatović, u pratnji pročelnice Podrug i ravnatelja, obišla je Muzej, Galeriju sv. Krševana i Državni arhiv, kao i prostor ex kina Odeon. „Projekt multimedijalnog prostora za mlade u središtu Šibenika držim iznimno zanimljivim i važnim za kulturni život Šibenika, te sam danas svakako htjela obići kino Odeon s obzirom da ga Grad Šibenik namjerava staviti u funkciju uz pomoć resornog ministarstva.“, kazala je Jurić Bulatović.

  Objavljeno: 27.04.2012, 14:31h