Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Popravljen spojni put između Uvale Maratuša i Jadranske magistrale

Popravljen spojni put između Uvale Maratuša i Jadranske magistrale

 

 

 

Danas je uređen zemljani put na Brodarici koji spaja Uvalu Maratuša i Jadransku magistralu. Riječ je putu dugom 50 metara, koji je bio oštećen, prije svega, uslijed kiša. U istoj Uvali bit će uređen i dio zemljane površine između obalne prometnice i plaže.

Lokaciju su danas obišli gradonačelnik Željko Burić i pročelnik za komunalne djelatnosti Miro Lucić, s obzirom da su se stanari navedenog područja obratili pismeno gradonačelniku i ukazali na neprimjereni izgled okoliša tamošnje trgovine koja služi i kao gradski deponij ovog dijela grada. U navedenom dopisu naglašeno je kako građani bacaju otpad iz automobila (s magistrale), a odlaže se ,protupropisno, građevinski otpad, dotrajala bijela tehnika.

S obzirom da je riječ o zemljištu u vlasništvu Grada Šibenika, gradonačelnik je dao nalog da se poravna teren na kojem se nalaze kontejneri Gradske čistoće, a pročelnik Lucić će u kontaktu s Hrvatskim cestama vidjeti da li je moguće ogradom zaštititi područje od neprimjerenog bacanja otpada iz automobila.

 

 

 

  Objavljeno: 01.07.2015, 14:57h