Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Portal Emajstor promovirao Šibenik kao grad u kojem se bogata povijest krije iza svakog ugla

Portal Emajstor promovirao Šibenik kao grad u kojem se bogata povijest krije iza svakog ugla

 

 

Portal „Emajstor magazin“ objavio je članak pod naslovom „Šibenik - grad u kojem se bogata povijest krije iza svakog ugla“, u kojem je na zanimljiv i stručan način opisano pet povijesnih i modernih arhitektonskih znamenitosti u Šibeniku.

Među znamenitostima prikazana je katedrala sv. Jakova, UNESCO-va svjetska baština, potom sve tri šibenske kopnene tvrđave te naposljetku i obnovljena Poljana, koju je u nekoliko navrata nagradila stručna javnost.

Članak o Šibeniku možete pročitati na POVEZNICI.

Riječ je o projektu koji je pokrenuo DaiBau International d.o.o., a kojim se želi podržati gradove i općine u promociji lokalnih arhitektonskih znamenitosti, objavljivanjem u e-časopisu na https://www.emajstor.hr/magazin.

Portal Emajstor osnovan je s glavnim ciljem povezivanja kvalitetnih izvođača s dobrim klijentima, odnosno da se hrvatsko građevinsko tržište učini što transparentnijim. Uz portal, pokrenut je i magazin Emajstor u kojem su teme šarolike, od sjajnih primjera moderne arhitekture, građevinskih savjeta pa do hrvatskih znamenitosti u kojima se našao i Šibenik.

  Objavljeno: 22.09.2023, 14:16h