Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Posebno izdanje Startup srijede na tvrđavi Barone

Posebno izdanje Startup srijede na tvrđavi Barone

 

 

Na poziv gradonačelnika Grada Šibenika Željka Burića i Hrvoja Bujasa, koordinatora udruge Startup Šibenik, u srijedu 13. srpnja u 19 h, na šibenskoj tvrđavi Barone održat će se posebno izdanje Startup srijede. U organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i Grada Šibenika, Startup srijeda donosi zanimljivu panel raspravu na temu „Kako privući poslovnog anđela i osigurati investiciju“ te predstavljanje startupova udruge Startup Šibenik.

Na pitanje kako privući poslovnog anđela, koje brojni poduzetnici često postavljaju, odgovorit će Davorin Štetner, predsjednik CRANE-a, Hrvoje Prpić i Saša Cvetojević, članovi Upravnog odbora CRANE-a te Hrvoje Bujas, osnivač Crnog Jajeta i goHomea. Nakon panel rasprave svaki od startupova imat će 3 minute vremena za predstavljanje ideje (pitch) te 3 minute vremena za pitanja i komentare poslovnih anđela. Startup srijeda ujedno je i odlično mjesto za umrežavanje te prilika svim sudionicima da iz prve ruke saznaju sve što ih zanima o aktivnostima poslovnih anđela te njihovom odnosu sa startupovima.

Istog dana održat će se i četvrti po redu CRANEbrunch na kojem se okupljaju članovi CRANE-a (redom uspješni poduzetnici i investitori), partneri CRANE-a, predstavnici Grada Šibenika i mjerodavnih institucija s ciljem razgovora o prijedlozima i mjerama za poboljšanje poslovne klime te olakšavanju investicija.

Posebnu čar ovoj Startup srijedi daje i lokacija održavanja, tvrđava Barone koja je 2016. godine revitalizirana kako bi postala jedinstveno mjesto povezivanja prošlosti, sadašnjosti i budućnosti prikazujući okolnosti presudnog povijesnog trenutka kroz visoku tehnologiju, ujedno promovirajući slavnu mediteransku prehranu i način života. Startup srijeda otvorena je za sve zainteresirane, a ulaz je besplatan.

Više informacija može se potražiti na službenoj web stranici CRANE-a: http://www.crane.hr/

  Objavljeno: 07.07.2016, 12:19h