Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Poslovni uzlet Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika

Poslovni uzlet Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika

 

 

Poslovni uzlet Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika održat će se 17. ožujka 2017. u Gradskoj vijećnici u Šibeniku.

 

I ove godine u suradnji s Gradom Šibenikom i Šibensko-kninskom županijom Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha. Polaznici će se na radionicama iz prve ruke opremiti bogatim informacijama i savjetima koje će im prenijeti naši predavači stručnjaci iz područja EU fondova i financijskog savjetovanja.

 

Turizam, kao jedan od najvećih potencijala hrvatskog gospodarstva, svake godine pruža sve bolje rezultate. Za sve djelatnosti u turističkom sektoru od iznimne je važnosti neprestano usavršavanje usluga i proizvoda, što zahtjeva kontinuirano praćenje trendova i informiranost. Kako bi usluga uvijek bila bogata potrebno je ulagati i osigurati financijska sredstva za nove investicije, u čemu ključnu ulogu mogu odigrati dostupna sredstva iz EU fondova koja stoje na raspolaganju malim i srednjim poduzetnicima kao poticaj za razvoj turističke ponude i unaprjeđenje resursa. Upravo će radionica gospodina Krešimira Budiše iz tvrtke UHY savjetovanje nastojati predočiti našim polaznicama kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova te im skrenuti pažnju na osnove i pravila EU fondova, koji su aktualni natječaji, kako doći do bitnih informacija, koji je način prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi.

 

U današnje vrijeme nepoznavanje osnova financija i računovodstva može imati drastične posljedice i za korporaciju i za odgovornog pojedinca, stoga će u drugoj radionici pod temom „Bilanca u malom prstu“ gost predavač iz tvrtke UHY HB Ekonom upoznati sve sudionike radionice s računovodstvenim procesima i financijskim izvještajima te s osnovnim elementima financijske analize i javnim registrima. Radionica je temeljena isključivo na praktičnim, ponavljajućim vježbama gdje će biti obrađene osnove računovodstva kao i osnove razumijevanja stvarnih financijskih izvještaja.

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte. 

 

Više informacija i način prijave možete potražiti na linku. 

  Objavljeno: 22.02.2017, 08:58h